Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέοι τίτλοι για τα Arcade Archives

*
Έχει έρθει η ώρα για τον εμπλουτισμό της συλλογής Arcade Archives και ήδη ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που ακολουθούν. Στη συλλογή που αποτελείται από τίτλους του NEO GEO, τα επόμενα παιχνίδια που θα προστεθούν στη σχετική λίστα είναι τα: Puzzle Bobble (Taito), Puzzle Bobble 2 (Taito, MVS version), The King of Fighters 2001 (SNK), ZuPaPa! (SNK), Futsal – 5 on 5 Mini Soccer (SNK), Savage Reign (SNK), Strikers 1945 Plus (Psikyo). Επιπλέον στη γενική λίστα των Arcade Archives θα προστεθούν τα Alpha Mission (SNK, PS4/Switch), Ninja-Kid II (UPL, Switch), Route 16 (Sunsoft, PS4/Switch), Urban Champion (Nintendo, Switch), Athena (SNK, PS4/Switch), Ikari Warriors (SNK, PS4/Switch), Donkey Kong Jr. (Nintendo, Switch), Image Fight (Irem, PS4/Switch). Η αρχή θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018 με το Alpha Mission και αναμένονται οι ημερομηνίες διάθεσης για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τα Arcade Archives είναι διαθέσιμα για Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*